Grafiek; afdrukken en prints van rubbings, etsen, lino's, materiaaldruk, schetsen, foto's en inspiratiemateriaal Voor info: 06 50989756
Grafiek; afdrukken en prints van rubbings, etsen, lino's, materiaaldruk, schetsen, foto's en inspiratiemateriaal Voor info: 06 50989756

Kaart in museumwinkel

Omgekeerd stelen

Altijd ben ik op zoek naar nieuwe manieren om mijn werk onder de aandacht te brengen. Een van de concepten die ik heb bedacht noem ik ‘omgekeerd stelen’. Het idee is even simpel als spannend; ik ga naar een museumwinkel en plaats daar stiekem een aantal eigen kunstkaarten in een leeg vakje in de kunstkaartenstandaard. Vervolgens maak ik een foto van deze actie. Deze deel ik op mijn website. Op deze manier hebben mijn kaarten al verschillende musea bereikt. Zo stonden er al kaarten van mij in de kaartenstandaard van de Pont  in Voorlinden in Wassenaar  Voorlinden  en in het Stedelijk Museum Amsterdam en Design Museum  in den Bosch

Het is een onconventionele manier om mijn werk te tonen. Het biedt mij de mogelijkheid om mijn kunst te presenteren in een omgeving waar het anders misschien nooit zou komen. Het is een vorm van guerrillamarketing die mijn werk onder de aandacht brengt bij een breder publiek. Het is een spannend en avontuurlijk proces. Ik zoek de grenzen op van wat wel en niet acceptabel is.

Dus, als je ooit een van mijn kaarten tegenkomt in een museumwinkel, weet dan dat je een stukje van mijn creatieve reis hebt ontdekt.
De kaarten zijn voor jou gratis dus als je ze vindt mag je ze meenemen.
Zonder te betalen!

'Omgekeerd stelen"Kunstkaartenstandaard in het Design Museum in den Bosch met mijn eigen kaarten ertussen
‘Omgekeerd stelen’
Kunstkaartenstandaard in het Design Museum in den Bosch met mijn eigen kaarten ertussen.

 

Omgekeerd stelen; eigen kaarten geplaatst in leeg vakje in kunstkaartenrek museumwinkel Stedelijk Museum Amsterdam.

 

‘Omgekeerd stelen’ kunstkaartenstandaard in museumwinkel de Pont in Tilburg

K

 

Kaartenstandaard in museumwinkel van Voorlinden Wassenaar
In een leeg vakje tussen de kunstkaarten heb ik mijn eigen kaarten neergezet, in de museumwinkel van Voorlinden in Wassenaar. Mijn kaarten zijn gratis. ‘Omgekeerd stelen’.