Grafiek; afdrukken en prints van rubbings, etsen, lino's, materiaaldruk, schetsen, foto's en inspiratiemateriaal Voor info: 06 50989756
Grafiek; afdrukken en prints van rubbings, etsen, lino's, materiaaldruk, schetsen, foto's en inspiratiemateriaal Voor info: 06 50989756

Goed kijken en dan zie je het nog niet.

Kiezelvloer in Córdoba.
Kiezelvloer in Córdoba

Deze foto is mei 2018 gemaakt in Córdoba, Spanje.
Om precies te zijn hier: 37°52’47.1″N 4°46’58.8″W
Het was een vloer helemaal belegd met kiezelstenen. De kiezelstenen lagen in het cement vast. Het was dus een bobbelig oppervlak. Op de foto echter lijken de bolle kiezelstenen eerder holtes. Ik kan met geen mogelijkheid de bolle kiezels meer zien. Het viel me daar ter plekke al op toen ik de foto zag en heb me enorm verbaasd. Ik heb afwisselend gekeken naar de vloer en mijn foto. Ik had de vloer nodig om de bobbels te kunnen zien.
Het zal wel iets met gezichtsbedrog te maken hebben.

Labrador

Loop ’s door

Onschuldig grappig dubbelzinnig verhaaltje waar ik zelf om moest lachen maar waarvoor ik de handen niet op elkaar kreeg.
Ik ben benieuwd of er nog iemand is het wél grappig vindt…